TRABZON / ORTAHİSAR - Piri Reis Ortaokulu

Etiket Sonuçları: SÖYLEŞİ

Nis

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuzda çocuk kitapları yazarı Çiğdem SEZER'in konuk olduğu yazar-okur buluşması gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kitaplarını severek okudukları yazara sorularını yönetlmesiyle soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide dinleyicilerin oldukça keyif aldığı bir sohbet ortamı yakalandı. Söyleşinin ardından Yazar Çiğdem SEZER öğrencilerin kitaplarını imzaladı. Bu güzel etkinlik için öncelikle davetimizi kabul eden Yazar Çiğdem SEZER olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Yazar Sevgi ACET okulumuzda söyleşi düzenledi. Öğrencilerimizle biraraya gelen yazar onların sorularını yanıtladı. Bu ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Sema BİRİNCİ'nin organize ettiği "Yazarlar Aramızda" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Öğretmen-Yazar Yahya DEMELİ okulumuza gelerek öğrencilerimizile yazarlık üzerine söyleşide bulundu. Söyleşi sonrasında öğrencilerimiz yazara kitaplarını imzalattılar. Bu güzel etkinlik için okulumuza gelen Sn. Yahya DEMELİ'ye ve öğretmenimiz Sema BİRİNCİ'ye teşekkür ederiz.